صفحه نخست
پست الکترونیک
۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
*
دوباره تلاش كنيد
ENGLISH
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلي
صفحه اصلي معاونت پژوهشي وفناوري
صفحه اصلی دانشگاه
معرفي
معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه
شرح وظایف معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه
تماس با ما
تماس با مدیران پژوهشی دانشگاه
مدیریتها و مراکز تابعه
ارتباط با صنعت وكار آفريني
امور توسعه پژوهش
فناوری اطلاعات
انتشارات
مركز رشد واحد هاي فناور
كتابخانه مركزي و مركز اسناد
نشريات دانشگاه
همايش هاي علمي
مراکز پژوهشی
قطب های علمی
موسسات و دفاتر همکاری های مشترک
پژوهشکده ها
شوراها و کارگروه های پژوهشی
آیین نامه ها و فرمهای پژوهشی
سیمای پژوهش
نمایشگاه پژوهشی
سال 1399
سال 1400
سال 1401
تقویم پژوهش
دسترسی سریع
obj_resch9810_block19020
سومین فراخوان حمایت از ایده ها و طرح های فناورانه و پایان نامه های حوزه صنابع غذایی (فن تز) مهلت: 20 فروردین 1403
سومین فراخوان حمایت از ایده ها و طرح های فناورانه و پایان نامه های حوزه صنابع غذایی (فن تز) مهلت: 20 فروردین 1403
با سلام و احترام،
سومین فراخوان حمایت از ایده ها و طرح های فناورانه و پایان نامه های حوزه صنابع غذایی (فن تز)
مهلت: 20 فروردین 1403
مخاطبین: (اعضای محترم هیات علمی )
تاریخ:
1402/12/28
تعداد بازدید:
256
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به
دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي
ميباشد.
×
ورود اعضاء
پژوهش
معاونت پژوهشی
انتشارات
امور توسعه پژوهش
فناوری اطلاعات
همایش های دانشگاه
ارتباط با صنعت و کارآفرینی
کتابخانه مرکزی و پایگاه داده ها
مرکز رشد
نشریات دانشگاه
نمایشگاه هفته پژوهش
آیین نامه ها و فرمهای پژوهشی
پژوهشکده ها
قطب های علمی
آزمایشگاه های پژوهشی
سیستم پژوهشی گلستان
سایت علم سنجی
سایت رزومه اساتید
توانمندیهای پژوهشی و آزمایشگاهی
سرویس پست الکترونیک
سیستم کتابخانه و منابع دیجیتال